Обвиненият в убийството на приятелката си и на едногодишната си дъщеря

...
Обвиненият в убийството на приятелката си и на едногодишната си дъщеря
Коментари Харесай

Викторио обяви, че не помни убийствата на бившата си приятелка и детето им

Обвиненият в убийството на приятелката си и на едногодишната си щерка Викторио Александров остава в ареста. Това реши Софийският градски съд. 
 Психиатър: Параноя от ревнивост е най-вероятната причина за убийството на младата жена  Убиецът от Надежда се оплакал, че жена му го тормози душевен
Пред съда 26-годишния Викторио съобщи, че е не помни какво се е случило, осъзнава го и не може да повярва, че е направил такова тежко закононарушение. 

Според показанията му той не помни убийството на приятелката си и на детето, помни единствено по какъв начин е бягал с детето по стълбите, а по-късно по какъв начин са бягали в парка. 

Защитата му изиска да бъде направена експертиза дали мъжът може да носи наказателна отговорност и дали е бил вменяем, когато е направил действието. Съдът обаче отхвърли настояването.

Александров изиска да бъде пуснат с мярка " домакински арест ", защото има рана на главата и спукано тъпанче.

Магистратите обаче взеха решение, че има заплаха той да се укрие, защото в писмото, което е оставил на майка си и татко си, е написал, че отива в Турция, а след убийството се е опитал да се укрие от полицията. Според съда има заплаха и да извърши друго закононарушение, по тази причина Викторио остава с непрекъсната мярка " задържане под стража ". Решението на съда не е дефинитивно и може да бъде обжалвано.

Според Викторио с приятелката му се скарали за фамилното име на щерка им Никол. Майката на Дарина не желала детето им да носи неговото име, а семейството на майка си - Министерска.

Последвал и скандал за битови сметки и отговорностите измежду раздялата.

Той обвини за раздялата им Дарина и родителите ѝ, като сподели, че някогашната му другарка била неприятна майка и е малтретирала детето. 

Той добавя, че в деня на убийството Дарина го заплашила, че няма да види повече щерка си, а по-късно спомените му се губят.

Пред съда мъжът сподели, че съжалява за всичко. 

За претекста да убие Дарина Викторио обяснил, че се чувствал подценен във връзката им, връзките им охладнели, към този момент не се обръщала към него с благи думи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР